Stichting De Egelbeek

Logo_Stichting_De_Egelbeek

U wilt een bedrijfstoernooi organiseren? Of bent u op zoek naar een locatie voor de sportdag van uw school? Sportpark De Egelbeek biedt u een verscheidenheid aan mogelijkheden. Maar ook voor een geslaagd voetbalkamp of een sportclinic kunt u op onze accommodatie terecht.

Sinds 8 juli 2013 heeft Sportpark De Egelbeek ook een kunstgrasveld dat u kunt huren voor trainingen en oefenwedstrijden. Ons nieuw aangelegde boardingveldje is daarnaast uitermate geschikt voor kleine oefenpartijtjes, bijvoorbeeld als u met vrienden een balletje wilt trappen.

Huur is inclusief het gebruik van douches en kleedkamers en bedraagt € 60 per uur. Maakt u ’s avonds gebruik van onze velden? Dan kunt u de verlichting erbij huren voor € 12,50 per uur.

Kijk op de kalender welke tijdstippen nog voor verhuur beschikbaar zijn. Wilt u het kunstgrasveld huren? Wij verzoeken u dan een e-mail te sturen naar info@stichtingdeegelbeek.nl of te bellen met 0611414355.

Op de huur van het kunstgrasveld zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt de algemene voorwaarde onder deze link.